Over ons

InstalPlus is gespecialiseerd in de online verkoop van installatiematerialen voor Installatie- en Elektrotechniek. Zoals verwarming, ventilatie, gas, water, sanitair, verlichting, draad, kabel en gereedschap.

Tevens verkopen wij materialen voor de industrie, zonnepanelen, airconditioning, marine, offshore, security en voor communicatie en data.

Onze klanten bestaan uit particulieren, installateurs, en ZZP’ers. Onze producten zijn tegen een zeer scherp tarief verkrijgbaar, doordat InstalPlus een platte organisatie heeft met lage overheadkosten. U kunt de producten gemakkelijk bestellen in de webwinkel, waarna wij deze binnen twee tot drie werkdagen bij u bezorgen. Verbeter je productiviteit en optimaliseer je dagelijkse werkzaamheden met ons brede productassortiment in technisch installatiemateriaal, onze op maat gemaakte diensten en intelligente duurzame en energiebesparende oplossingen binnen de elektrotechniek, verwarming, sanitair en ventilatietechniek.

Wij hebben onze focus gelegd op maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Met initiatieven op het gebied van elektriciteit voorzieningen, kennis en producten gericht op duurzame renovaties, verantwoorde inkoop en energie-efficiëntie willen we bijdragen aan de strijd tegen klimaatverandering.

Indien u verdere informatie wenst die u niet op de website vindt, zijn wij u graag van dienst. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.