Advies en begeleiding bij de aanschaf en eventueel installatie van producten in het kader van de energietransitie.

InstalPlus is een webshop gespecialiseerd in de online verkoop van installatiematerialen voor Installatie- en elektrotechniek. Kenmerk van een webshop is dat de klant weet wat hij wil en vrijwel geen advies nodig heeft om het product te bestellen. Daardoor kunnen we scherpe prijzen hanteren, onze beheerskosten zijn immers laag.

We willen echter vanaf heden onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de energietransitie. We merken dat steeds meer klanten de overstap willen maken naar energievoorziening via zonnepanelen en warmtepompen. Deze technieken zijn nog vrij nieuw maar al wel zo volwassen dat toepassing op grote schaal verantwoord is. Voor u is het echter een behoorlijke aanschaf waarbij de opbrengst zo gunstig mogelijk moet zijn ten opzichte van de investering die u doet. De ervaring leert dat elke situatie anders is, b.v. de ligging van de woning, het aantal panelen wat geplaatst kan worden, combinaties met CV installatie en warmtepompen. De Overheid biedt subsidiemogelijkheden wat een belangrijk ‘duwtje in de rug’ kan zijn om de overstap te kunnen en willen maken. Het kennen van de subsidie mogelijkheden en het doen van de aanvraag vraagt soms ook ondersteuning van een deskundige op dit gebied.

 

Ons aanbod:

We zijn met onze vaste partner een samenwerking aangegaan die er op gericht is u als consument maximaal te ondersteunen bij de aanschaf en installatie van bovengenoemde producten:

  • De keuze van het juiste product voor uw situatie; we zijn daarin merk onafhankelijk;
  • Calculaties indien nodig, zodat u precies weet wat u investeert en welke verdienmodel u mag verwachten;
  • Ondersteuning bij de aanvraag van subsidie;
  • Installatie door onze vaste partner of door een erkend installateur uit het samenwerkingsverband;
  • We gaan pas bij u weg als alles werkt……..

Werkwijze:

U kunt uw vragen gewoon mailen naar info@instalplus.nl Wij zorgen er vervolgens voor dat uw vraag terecht komt bij een team van deskundigen.

Indien van toepassing ontvangt u een offerte van de kosten van onze dienstverlening zoals u die wenst af te nemen.